Produkty pro balsová síra (4)

Oliba-zukua (Olibaren Urazoa Zukua)

Oliba-zukua (Olibaren Urazoa Zukua)

Produkt je olivový a listový extrakt, získaný z olivovníků s vysokou koncentrací organických polyfenolů. Vzniká z olivových látek, které jsou rozpustné ve vodě, a to během procesu mletí. Následně se provádí proces pasterizace a koncentrace, aby se zajistila stabilita produktu, jeho vlastnosti a mikrobiologie. Procesy se provádějí mechanicky a v krátkém čase, aby se polyfenoly nezničily. Olivovníky odrůdy Arróniz mají vysokou koncentraci polyfenolů v listech a plodech. Sklízí se v optimální zralosti, aby se zachovaly všechny vůně a chutě.
Talha Blanco - Poctěná Vína

Talha Blanco - Poctěná Vína

TALHA BLANCO FICHA TÉCNICA: Denominace původu: DOP Alentejo Složení: Antão Vaz, Arinto, Perrum, Fernão Pires Vinifikace: Fermentováno v hliněných nádobách Alkoholický stupeň: 13o NOTY K VÍNU: Vzhled: Zlatý Vůně: Zralé ovoce (ananas) a pomerančová kůra Chuť: Minerální, s intenzivním a přetrvávajícím závěrem
Červené víno Bacariza Premium

Červené víno Bacariza Premium

8-9 měsíců v sudu. Monastrell – Syrah. 2019
Tierra Savia - Piu Amphora červené - vína

Tierra Savia - Piu Amphora červené - vína

ÁNFORA PIU Tinto FICHA TÉCNICA: Denominace původu: IGP Sierra Sevilla Složení: garnacha a tempranillo Vinifikace: Fermentováno s macerací v nádobách po dobu 1 měsíce v ánfoře Zrání: Zrání 10 měsíců na jemných kalech, pod květinovým závojem ve stejné ánfoře Alkohol: 14-14,5o NOTY CHUTI: Vzhled: třešňově červená Vůně: Svůdná, mocná ovoce s minerálními tóny Chuť: Atraktivní napětí v ústech a vysoce minerální